torsdag 2 oktober 2008

Arvikamârten!

Nu på lördag den 4 oktober har vi extra Mârtens-öppet.
Välkomna mellan klockan 10.00 och 14.00.


Fler nyheter har kommit. Vackra emaljskyltar med husnummer, t. ex. De finns i begränsad upplaga. Den större skylten med nummer från 1-20. De mindre skyltarna från 0-9, kan kombineras till flersiffriga tal. De kommer ha ett bra Mârtens-pris!

Vill slå ett slag för LUMPPAPP på väggarna. En miljövänlig och vacker produkt. Den kan med fördel målas med äggoljetempera, och du får en mycket "levande" vägg med sidenmatt lyster.

Den kan tapetseras i våder, eller som man ofta gjorde förr i "rutor". Pappen rivs i mindre rutor, som sedan sätts lite omlott i ett rutmönster. Man behöver inte vara så noga med att skarvarna ska komma precis över varandra. Ju slarvigare man är- desto mer tidstrogen effekt...

Kom gärna och titta på väggarna i butiken. Vi har klistrat den över vanlig glasfiberväv.
Lumppappen passar även i en mer modern miljö. Varje rulle rymmer 30 meter papp och kostar 298 kronor. En rulle täcker hela 30 kvadratmeter, och är 1 meter bred.
Den kan sättas med äkta Cellulosa-klister, som vi nu fått in i butiken.
En ny produkt är också Allbäcks linoljevax. För behandling av golv och bänkskivor i tuffa miljöer. Nya penslar i naturhår har också kommit.

Vill ni handla något i butiken? Men kan inte komma hit? Skicka oss ett e-mail med dina önskemål och uppgifter. Vi kan skicka mot postförskott, eller efter inbetalning på vårt konto.

2 kommentarer:

Betty sa...

Hallojsan vännen.
Har jag drömt detta eller har ert hem oxå vatir med ett inredn.reportage ? I vilket fall så är det så himla fint. Har helt missat er butik . Är helt tokig i Gysinge men det vore såklart ännu trevligare att få gynna er om ni nu lev. per post ?
Självklart kan du få färgnr. men vi har det ute i vårt garage o just nu regnar det som om himlen vore öppen. Vill bara tala om att vi målat den på en liten yta o jag tror den kan bli väldigt mörk på en stor yta men isåfall är det ju bara att ta ner den några steg.

Återkommer snart igen.
Kramar från Betty !

Betty sa...

Och när jag skriver "vatir" så är det en förkortning för varit i ,fniss !
Betty